Tuoreimpien tietojen (mm. Verkkouutiset) mukaan Perussuomalaisten kansanedustaja Immosen 5.6 Facebook-sivullaan julkaisemassa Suunnittelutalkoot-kuvassa esiintyy uusnatsien parissa tunnettu ”ideologi” Kai Murros, Immosen itsensä ja kahden muun henkilön kanssa (ks. Kuva 1).
Julkaiseminen tapahtui ennen Immosen johtaman Suomen Sisu -järjestön ja verkkolehti Sarastuksen järjestämää Eugen Schaumanin muistotilaisuutta. Tilaisuuteen osallistui järjestäjien lisäksi Suomen Vastarintaliikkeen aktiiveja. Tilaisuutta on Immosen taholta kuvattu kaikille osallistujille avoimeksi ja rajoittamattomaksi, minkä perusteella on annettu ymmärtää uusnatsien osallistumisen tilaisuuteen lähinnä sattumaksi.
Facebookissa julkaisemansa kuvan synnyttämän keskustelun yhteydessä Immonen itse kommentoi seuraavasti (ks. Kuva 1):
”Laulajat, tanssijattaret ja akrobaatit vain puuttuivat … Mutta kohta tapahtuu isänmaanystävien kannalta jotakin kivaa. Odottakaa vielä hetki.”
Mihin Immonen viittasi tällä kommentillaan? Oliko kyseessä tuleva muistotilaisuus vai kenties muu tapahtuma?
Tähän asti Immonen on kiistänyt varsinaiset yhteytensä uusnatseihin. Myöskään Perussuomalaisten puoluetoimisto ei ole myöntänyt olevansa tietoinen tällaisista yhteyksistä.
Murroksen yhteyksistä Suomen Vastarintaliikkeeseen on löydettävissä viitteitä jopa Iso-Britanniassa toimivan kansallissosialistisen National Action -nuorisojärjestön sivustolta. Sivuston uutisessa (9.3) ”Vastarintaliike!” nuorisojärjestön johtaja kertoo tapaamisestaan Suomen Vastarintaliikkeen Turussa järjestämässä tilaisuudessa. Tilaisuudesta otetussa kuvassa (ks. Kuva 2) nuorisojärjestön johtaja on tiiviissä tervehdysotteessa yhdessä Kai Murroksen kanssa, taustallaan Suomen Vastarintaliikkeen tunnuksen omaava lippu.
Kaiketi voidaan sanoa, että Immosen yhteydet ”ideologi” Kai Murrokseen ovat kiistattomat. Lisäksi vaikuttaisi olevan selvää, että ”ideologi” Kai Murroksella näyttää olevan yhteyksiä uusnatsipiireihin ja verrattain korkealle arvostettu asema kyseisissä piireissä, sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Suomen kaltaisessa länsimaisessa demokratiassa on hyvin erikoinen ilmiö, että kaksi muuta hallituspuoluetta eivät juurikaan reagoi Perussuomalaisten ympärillä pyöriviin kohuihin.