Yrittäjä Heikki Salmela ilmoitti tässä sulkevansa suunsa:
http://heikkisalmela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/213453-salmela-sulkee-suun...
Mutta rikkoi samassa blogikirjoituksessaan sanansa. Jos kerran ilmoittaa sulkevansa suunsa, niin sehän merkitsee että lopettaa keskustelun omalta osaltaan.
Mitä vielä? Heikki Salmela keskustelee blogikirjoituksessaan kommenttien joukossa niin kuin ei olisi koskaan ilmoittanutkaan sulkevansa suunsa.
Luin sen kirjoituksen Turkulaisessa, johon Salmela viittaa. Sen lähde-arvo on kovin kyseenalainen. Ei sitä voi verifioida mitenkään. Se voi aivan hyvin olla mitta-tilaustyönä tehty. Propaganda-kirjoitus Heikki Salmelan laskuun suoraan sanoen. Tuo kirjoitus tekee Salmelan uskottavuudelle melkein enemmän hallaa kuin hyötyä.
Ensimmäinen kommentattori, joka sai aikaan syyhyä kirjoitussormenpäissä oli kansalainen Jarmo Makkonen, joka kirjoitti näin:
"Ei Suomen ongelma ole palkat vaan järjetön verotus ja kalliit elinkustannukset. Nämä eivät ole ay-liikkeen syytä vaan aiempien hallitusten huonoa talouspolitiikkaa joista pahin virhe oli liittyä yhteisvaluuttaan."
Järjetön verotus? Joo, mutta ei niin kun kuvittelen että kansalainen Makkonen kuvittelee sen olevan.
Tässä muutama kirjoitusta siitä:
http://ingmarforne.puheenvuoro.uusisuomi.fi/197983-rikkaiden-tuloveron-h...
http://ingmarforne.puheenvuoro.uusisuomi.fi/211904-10-suurituloisinta-ni...
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/kaikki-veronkiertajat-havetkaa/?...
Sitten meillä on demokratian oikein hyvä ystävä, kansalainen Suvi Karhu. Hän kirjoittaa näin:
"Moi.
Minäkin entisenä työntekijänäsi olen koittanut oikoa kavereideni fb-seinillä olleita höpöhöpö-juttuja koskien Heseä työnantajana. Olin töissä vuosina 2003 - 2012. Ensin kesätyöntekijänä, valmistumiseni jälkeen vakituisena, ja aina sain tunteja. Kun muutin pk-seudulle, ylenin nopeasti vuoropäällikköharjoittelijaksi, meinasipa ravintolapäällikkö ja kenttäpäällikkö keskeyttää harjoittelun 4kk jälkeen ja ylentää siinä vaiheessa vuoropäälliköksi, mutta eivät tehneet tuota äärimmäisen harvinaista poikkeusta kohdallani sitten lopulta. 3 kuukautta ehdin olla varsinainen vuoropäällikkö, kun aloitin sijaistavana ravintolapäällikkönä. Ja lopulta sitten olin vakituisena ravintolapäällikkönä 1,5 vuotta Helsingissä, kunnes siirryin politiikkaan.
Kritisoijille olenkin sanonut, että silloin kun olin ravintolapäällikkö, minä palkkasin ihmiset, haastattelin, solmin työsopimukset, tein vuorolistat ja katsoin, että tessiä noudatetaan. On aivan turhaa kaataa nurinaa toimitusjohtajan niskaan, sillä ravintolapäällikkö tai yrittäjä vastaa ravintolansa toiminnasta. Jos käräjille mentäisiin, siellä istuisi nimenomaan rp tai yrittäjä, ei toimari. Ei toimari ehdi kytätä satoja ravintoloita, että onkos siellä nyt varmasti kaikki kunnossa, sitä varten on se organisaatiorakenne, jossa on aika paljon muita rp:n ja toimarin välissä. Onhan ne huutelijat vähän vaitelijaiksi menneet, kun tämän olen kertonut."
Ai jaa? Katsoi että tessiä noudatetaan? Mielenkiintoista. Sitten meillä on näet samaisen Suvi Karhun mielipidekirjoitus 4.3.2016 ammattiyhdistysliikkeestä:
http://suvikarhu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/213065-ammattiliitot-tappavat-...
Yhdistymisvapaus on perusoikeus demokraattisessa yhteiskunnassa. Mutta sitä se ei ilmeisesti ole kansalainen Suvi Karhun yhteiskunnassa. Joten sopii kysyä millainen yhteiskunta se kansalainen Suvi Karhun ihanneyhteiskunta oikein on. Onko se kansalainen Suvi Karhun yhteiskunta edes demokraattinen, vai onko se jonkunlainen yksipuolueyhteiskunta.
Kun kirjoittaa propagandaa, on tärkeää että on jonkin asian, kuten demokratian, puolesta, eikä vastaan, vaikka itse asiassa onkin vastaan. Ja kun tällaisia demokratian vastustaijia on vapaasti liikkellä on kovempikin huuto paikallaan.
Terveisin
Ingmar Forne