Elina Lappalainen(kesk.) kommentoi "Teemu, sinä et ole rasisti" blogikirjoituksessaan seuraavaa "Suomeen on tullut Venäjän kautta pakolaisia yli kolmestakymmenestä maasta ja tahti kiihtyy. Samaan aikaan muun muassa lukuisat venäjätrollit pommittavat uutisia turvapaikanhakijoiden tekemistä rikoksista tai rikosepäilyistä".
Yhteydenveto pakolaisten ja venäjätrollien välille on vähintäänkin yhtä ontuva kuin sana venäjätrollikin on. Isänmaallisista suomalaisista leivotaan tämän ajan trendin mukaisesti suvaitsevaiston toimesta venäjätrolleja. Syyksi riittää Suomen itsenäisen, eli ulkopuolisista riippumattoman puolustuksen kannattaminen ja nyt ilmeisesti jo sekin, että on huolissaan suomalaisten turvallisuudesta. Elinan mielestä siis isänmaasta ja suomalaisten turvallisuudesta huolissaan olevat henkilöt kuten Teemu Selänne ovat venäjätrolleja? Ilmeisesti näin on. Venäjän kautta tulevista pakolaisista voi sanoa vain, että Venäjä on hyväksynyt kansainvälisen pakolaisten oikeuksia koskevan sopimuksen. Se tarkoittaa, ettei Venäjällä ole oikeutta estää turvapaikanhakijoita matkustamasta Suomeen.
Blogikirjoituksessa Elina Lappalainen kehoittaa "Teemua ja muita idoleita laajempaan näkökulmaan kommentoidessaan yhteiskunnallisia asioita ja mm. viittaa Antti Pentikäisen kannanottoon: "Pentikäinen huomauttaa, että esimerkiksi Venäjän tekemät ilmaiskut ovat kohdistuneet alueille, joissa on valtavasti evakkoja. Säännönmukainen pommittaminen saa ihmiset lähtemään. Eikä Yhdysvaltojenkaan rooli kriiseissä ole mitätön".
Aivan totta. Yhdysvaltojen rooli kriiseissä ei todellakaan ole mitätön. Elina kehottaa Teemua ja muita idoleita ottamaan laajemman näkökulman asioihin, mutta onko nyt käynyt niin, että hän on itse seurannut tapahtumia ulkohuussin ovessa olevan sydämen muotoisen kurkistusaukon kautta? Kun turvapaikanhakijoiden kauttakulkumaana on Venäjä, niin ilmeisesti ulkomaalaistulva ja heidän tekemät raiskaukset Suomessa johtuukin sitten Venäjästä. Vai mihin hän viittaa pyrkiessään yhdistämään nämä asiat toisiinsa? Teemu Selänne tuskin on ainakaan venäjätrolli.
Raotetaanko hieman huussin ovea?
"Asioista laajemman näkökulman omaavat" tietävät Yhdysvaltojen aloittaneen tekaistujen syytösten(väitetyt joukkotuhoaseet) varjolla ilman YK:n hyväksyntää hyökkäyksen Irakiin vuonna 2003. Irakiin hyökkäämistä edeltänyttä Persianlahdensotaa ja Afganistanin sotaa ei pointtini kannalta liene tarpeellista lähteä perkaamaan. Irakiin hyökkäyksen seurauksena Saddam Hussein hirtettiin siirtomaatyylisesti epämääräisen USA:n kasaamaan "kansainvälisen oikeuden" toimesta vuonna 2006. Tuomioistuimella ei ollut kansainvälistä valtuutusta tuomita ketään tai pistää tuomiota täytäntöön. Lopputuloksena Saddamin jättämästä valtatyhjiöstä seurasi Irakissa totaalinen epävakaus, sekä satoihin tuhansiin nousseet siviiliuhrit ja ääriryhmien valtaan nouseminen. Siinä on "Yhdysvaltojen osuus kriisiin ei ole mitätön" kannanotolle pohja jota ei voi pestä pois.
Edelleen vuonna 2011 Yhdysvallat otti kohteekseen Libyan ja demonisoi mediassa Muammar Gaddafin, eli toisen merkittävimmän yksittäisen tasapainottavan tekijän Afrikan ja Lähi-Idän alueilla. Yhdysvaltojen junailema "lentokieltoalue" johti maltillisesta nimestään huolimatta Libyan hallituksen joukkojen ja maan infrastruktuurin laajamittaiseen pommittamiseen. Natoon kuuluvista maista USA:n johdolla kasatun liittouman ilmapommitukset mahdollisti kapinallisten tekemän "vallankumouksen", jonka tuoksinassa Gaddafi sai surmansa. Täälläkään ei siviiliuhreilta vältytty. Nyt Libyakin oli epävakautettu. Vahvan johtajan puute aiheutti alueella entistä suurempaan valtatyhjiön, jossa pääsivät voimistumaan sellaiset ryhmittymät kuten ISIS.
ISIS on alkujaan Al-Qaida. Suuren yleisön hämäämiseksi kehitetään tosin jatkuvasti uusia nimiä(nythän nimi on jo Daesh). Al-Qaida eli ISIS, kuten varmaan jo tiedämmekin, on USA:n keskustiedustelupalvelun eli CIA:n luomus ajalta jolloin USA hämmensi keittoaan Afganistanissa. Kulloisenkin käyttötarkoituksen mukaan samoja ryhmittymiä kutsuttiin(taan) parhaiten soveltuvalla nimellä. Afganistanissa nykypäivän ISIS-joukkoja, eli Al-Qaidaa kutsuttiin mm. nimellä "Mujahideen sissit", Afgaanisissit, sekä kapinalliset ja vapaustaistelijat. Kutsuttiin millä nimellä tahansa, niin yhteistä on se, että ne taistelivat USA:n tukemana maan istuvaa hallitusta vastaan.
Libyasta pääsemme ISIS-järjestön vahvistumisen myötä epävakauttamaan nykypäivän Syyriaa. ISIS syntyi(tuolla nimellä) kesällä 2014, mutta järjestö oli toiminut alueella ainakin vuodesta 2011 jolloin sen jäsenet siirtyivät Libyasta ja osin Irakista epävakauttamaan Syyriaa. Nykyisellään ISIS on saanut hallintaansa suuria maa-alueita ja USA on epäsuorasti jopa myöntänyt tukensa heille myöntäessään antaneensa "materiaalitukea" Assadin hallitusta vastaan sotiville kapinallisille. USA:n ISIS-järjestöä vastaan kohdistetut toimet ovat tarkoituksellisesti tehottomia. Syy on yksinkertainen. ISIS-joukot sotivat Syyrian presidentti Bashar Al-Assadia vastaan ja Assad ei ole Yhdysvalloille mieluinen hallitsija. Kuten ei ollut Gaddafi ja Husseinkaan, eikä Afganistanissa mm. Babrak Karmal. Kärjistäen näitä valtiopäämiehiä yhdistää se, että he eivät luopuneet kansallisomisteisesta keskuspankista, eivätkä luonnonvaroistaan amerikkalaisten haluamassa määrin. He yrittivät ja yrittävät edelleen luoda mm. Afrikan unionia, joka oli Gaddafin suuri unelma, mutta joka ei USA:n kuvioihin soveltunut. Näiden maiden joukkoon kuuluu myös Iran joka, yllätys, on ollut USA:n toimesta kauppasaarrossa jo 1970-luvulta lähtien milloin mistäkin tekosyystä. Tässä siis osasyy miksi USA on haluton tuhoamaan luomaansa ja yhdessä mm. Saudi-Arabian kanssa rahoittamaansa Al-Qaidaa, eli ISIS:tä.
ISIS-joukkojen suorittamat hirmuteot mm. Irakin, Libyan ja Syyrian alueella aiheuttavat ja ylläpitävät epävakautta Lähi-Idässä, joka näkyy suoraan myös Euroopassa. Ne ovat pääasiallinen syy tämän hetkiseen hallitsemattomaan pakolaistilanteeseen joka koskee päivä päivältä enemmän myös Suomea. Pohjatyön on suorittanut Yhdysvallat aloittaessaan Al-Qaidan kouluttamisen, aseistamisen ja rahoittamisen jo 70-luvulla. Tässä valossa on naivia väittää, että syynä pakolaisvirtoihin olisivat Venäjän ISIS-joukkoja ja kapinallisia vastaan suuntaamat iskut Syyriassa.
Nyt on tullut aika epävakauttaa Eurooppa. EU on Yhdysvaltojen vaatimuksesta(Ukrainan sisällissodan varjolla) mukana itselleen taloudellisesti ja poliittisesti haitallisissa venäjäpakotteissa. Samaan aikaan pakotteita vaatinut USA on kuitenkin kasvattanut huomattavasti venäjänkauppaansa ja dollarin arvo suhteessa euroon on noussut yli 20 prosenttia.
Ylikansallisia suuryrityksiä, lähtömaasta riippumatta, palvelee kansallisvaltioiden itseään suojelevien lainsäädäntöjen murtaminen ja kansallisomaisuuden vapauttaminen ulkomaisille pääomille. Tästä esimerkkinä TTIP-sopimus, jolla Yhdysvallat pyrkii saamaan niskalenkin EU:n jäsenvaltioista. "Maahanmuuttokriisi" on omiaan kiinnittämään niin päättäjien kuin rivikansalaistenkin huomion pois taloudesta ja tämän EU-maille tuhoisan sopimuksen valmistelusta. Keinotekoisella maahanmuuttokriisillä pyritään tarkoituksellisesti rikkomaan kansallisvaltioiden yhteiskuntajärjestelmä, kansallistunne ja lopulta vapauttamaan valtioiden luonnonvarat, sekä siirtämään lainsäädäntö EU:lle. Luultavasti pelastukseksi tarjotaan EU:n liittovaltiota, velkaliittoa, jonka jälkeen Suomea ei enää ole. Itsenäisen valtion pohja, eli oma lainsäädäntö ja toimeenpanovalta syödään huomaamattomasti pois pala palalta.
Täysin samaa mieltä Elinan kanssa olen siitä, että kansan ei pitäisi jakautua eri leireihin, mutta syyt hieman poikkeavat toisistaan. Eri mieltä olen kuitenkin siitä, etteikö päivänpolttavaa ongelmaa voisi kommentoida suoraan, kuten mm. Selänne ja Valavuori tekivät. Näen asian myös niin, ettei leireihin ole jakautumassa muut kuin sellainen suvaitsevaisto, joka leiriytyy rikoksen tehneiden maahanmuuttajien leiriin. Kyse ei ole maahanmuuttajiin kohdistetusta rasismista vaan rikolliseen toimintaan syyllistyneen henkilön tuomitsemisesta asianmukaisella tavalla. Hiljaisuus tässä asiassa koetaan pahimmassa tapauksessa hyväksymisenä ja hyväksyminen kannustaa puolestaan uusiin tekoihin. Vaikeneminen myös koetaan monissa kulttuureissa heikkoudeksi, ehkä se onkin juuri sitä. Rikoksiin syyllistyneitä maahanmuuttajia ei pidä hyysätä vaan rikoksen mukaisen rangaistuksen suorittamisen jälkeen karkoittaa maasta. Karkoituksella on myös rikoksia ennalta ehkäisevä vaikutus.
Mielestäni on todella hienoa, että Teemu Selänteen kaltainen tunnettu henkilö osoittaa pistävänsä arvot oikeaan järjestykseen ja uskaltaa kertoa mielipiteensä julkisesti. Isänmaan on tultava ensin. Emme voi, häätää suomalaisten enemmistöä Suomesta, mutta maahanmuuttoon voimme vaikuttaa. Suomi on suomalaisten ja suomalaiset eivät ole vastuussa rikollisten elättämisestä. Ei varsinkaan kansalaisturvallisuuden kustannuksella.
Johnny Loikkanen - Itsenäisyyspuolue